Slett konto i Beatform Studio
Du kan slette kontoen din når som helst, direkte i appen eller ved å skrive til oss.
I appen
iPhone og Android: Profil → trykk på navnet ditt → Slett konto.
Mac: Profil → Konto og sikkerhet → Slett konto.
Skriv SLETT for å bekrefte. Har du logget inn med Apple, bekrefter du også med Apple.
Uten appen
Send en e-post til eirik@beatformsystems.com fra e-postadressen kontoen er registrert på, med emnet «Slett kontoen min». Vi sletter kontoen innen 30 dager og bekrefter på e-post.
Dette slettes
Navn, brukernavn, e-post, telefon, fødselsår, kjønn, profilbilde, innloggingen din (også innlogging med Apple og Google), venner, grupper, varsler, innstillinger og alle videoer du har lastet opp. Du blir logget ut av alle enheter, og appen sletter det den har lagret på enhetene.
Dette blir igjen uten navn
Spillelister, økter, maler, klipp, favoritter, låtønsker, søk og lyttehistorikk blir liggende igjen anonymt, uten kobling til deg. Vi bruker det til å forbedre musikkutvalget og anbefalingene. Økter som er delt med et senter, blir hos senteret med eier vist som «Slettet bruker».
Hvor lenge
Slettingen skjer med en gang. Sikkerhetskopier av databasen slettes automatisk når de roteres bort, normalt innen noen dager.
Spørsmål
Skriv til eirik@beatformsystems.com. Se også personvern.